top of page

VIL I VÆRE MED TIL AT PRÆGE KOMMUNENS TRAFIKALE UDVIKLING?


Kære alle.

Vi har fået nedenstående invitation fra Fredensborg Kommune.

Såfremt nogen er interesseret i at tilmelde sig arrangementet den 1.marts - skal dette ske STRAKS (da deadline desværre var i fredags) til projektleder Sara Sonne, trafik@fredensborg.dk med navn og information om hvilket bysamfund du repræsenterer.

Har du en holdning til kommunens trafik? Brænder du for at bidrage til prioriteringen af trafikprojekter i dit lokalområde? Eller har du en masse gode ideer til kommunens trafikale udvikling?

Tid og sted Fredensborg Rådhus onsdag 1. marts 2017 kl. 17.30-20.30

Så kom og giv din mening til kende onsdag den 1. marts fra 17.30 til 20.30 på rådhuset i Kokkedal. Vi er i gang med at udarbejde en infrastrukturplan for kommunens trafikale udvikling de næste 12 år, og har brug for at høre borgernes synspunkter. Planen skal pege på indsatser, løsninger og initiativer, der besvarer de trafikale udfordringer og potentialer, som gælder for Fredensborg, Kokkedal, Nivå, Humlebæk og landområdet. På mødet vil fokus være at udpege mål for jeres bysamfunds trafikale udvikling de næste 12 år, og prioritere konkrete projekter for de kommende 4 år. Planen forventes forelagt til politisk beslutning inden sommerferien 2017. Der vil være politisk deltagelse på mødet. Vel mødt.

bottom of page