top of page

Singlemiddage i Nivådal I og II


Alle "singler" i Nivådal I og II er velkomne til at deltage i Singlemiddage i Fælleshuset i Nivådal I.

Middagene finder sted ca. 1 gang om måneden, pt. den 3. fredag i måneden. Vi bestiller mad udefra og kommer selv med vores drikkevarer, og vi har besluttet at holde prisen på max. 100,00 kr. Efter middagen drikker vi kaffe eller te og snakker om næste middag, hvor skal vi have den fra, og hvem bestiller og henter den, hvem dækker bord og hvem tømmer opvaskemaskinen næste dag. Man er også velkommen, hvis man ikke har kræfter til at hjælpe med. Formålet med vores Singlemiddage er: Hvorfor sidde alene og spise i hvert sit hus, når vi i stedet kan spise sammen en gang om måneden, have det hyggeligt og lære hinanden bedre at kende. Og så er det jo også dejligt, at man ikke selv skal lave mad den aften. Vores næste Singlemiddag finder sted fredag d. 21. juli kl. 18:30. Du skulle tage at give det en chance. Vi har det enormt hyggeligt. Hvis du vil have en invitation, bedes du maile din mailadresse til Vibeke Brix i nr. 23, mailadresse: v.brix@webspeed.dk. Du kan også ringe på telefonnr. 51726161

Mvh Gitte

P.S.: Jeg deltog i den første singlemiddag, hvor vi var 5 deltagere fra Nivådal II. Det var rigtigt hyggeligt! Sidste gang var der 6 deltagere fra vores andelsboligforening.


bottom of page