top of page

Super godt initiativ


Søndag, den 30. juli var regnfuld, grå og trist, men Charlie i nr. 95 ændrede på situationen og skabte SOLSKIN for rigtig mange i bebyggelsen.

Charlie og hans Mor Lisbeth forsøgte med held om formidddagen, at tiltrække beboerne i Nivådal II med en kagebod, hvor der kunne købes de lækreste hjemmebagte snegle og chokolade-muffins, fint pyntet med bær og andre lækkerier, til blot 5 kr. pr. styk - fra kl 14.

Nedenfor ser I invitationen, som blev lagt i rigtig mange postkasser, hvor der ikke var nogen hjemme.

Jeg kan betro jer, at det blev et tilløbsstykke af format. I Lisbeth og Runes carport var der et meget fint dækket bord, både med dug, lys og servietter - og de lækre kager var anrettet SÅ flot.

I kageboden stod Charlie og hans forældre - Lisbeth og Rune - og den stolte Charlie stod i front og bød velkommen og havde også husket pengekassen. Uden for den overdækkede carport væltede regnen ned, men det kunne på ingen måde ødelægge den gode stemning i/omkring kageboden. Se tillige dette stemningsbillede fra kageboden.

Jeg vil gerne på Andelsboligforeningens vegne sige Charlie, Lisbeth og Rune stor tak, fordi de i den grad - ved deres store engagement - skaber en god atmosfære og sammenhold i bebyggelsen.

Fortsat god sommer til Jer alle.

Har I tid, lyst og lejlighed til at deltage i Have- & Aktivitetsdagen den 27. august 2017, kl. 10.00, så tilmeld jer gerne på Foreningens hjemmeside. Jeg skulle hilse fra Nanna Gjerding, som står for vores hjemmeside og sige, at der er kommet en del tilmeldinger, men der er plads til endnu flere. Lad os bevare det gode sammenhold i Foreningen, så mød gerne op, hvis det er muligt. Vel mødt!

Sommerhilsen fra Gitte, nr. 32".

bottom of page