top of page

NABOHJÆLP


Vi beder venligst ALLE i andelsboligforeningen være særdeles opmærksom på, om der sker bemærkelsesværdige ting i/omkring Jeres andelsbolig. På foranledning af en andelshaver - der netop har været udsat for, at låget til kompostbeholderen var åbnet OG at papircontaineren var stillet væsentligt anderledes - skal vi henlede Jeres opmærksomhed på, at der kan være "andre", der holder opsyn med, om vores huse er beboede (læs indbrudstyve). Vores andelsboligforening har heldigvis været forskånet for indbrud gennem en længere periode, hvilket også skyldes, at Foreningen og overvejende alle andelshavere har lavet supplerende risikoforebyggende tiltag, men det gør det jo ikke alene. Nabohjælp er eet af nøgleordene!

Pas godt på Jer selv og hinanden, men også på naboen.

Med venlig hilsen fra Gitte

bottom of page