top of page

Nyt i vores Fælleshus


Kære alle.

Et meget stort ønske fra mange andelshaveres side gennem årene er NU gået i opfyldelse. Så glæd' Jer.

Inden for meget kort tid monteres der 1 stk. lamelgardin, som skal skabe en form for rumopdeling i vores allesammens Fælleshus. Har man eventuelt et privat arrangement og ønsker man at rumopdele lokalet (middag i den ene del og kaffe evt. i "tilstødende gemakker") eller lignende, bliver det inden for meget kort tid muligt. Bestyrelsen har gjort sig megen umage med at finde et utroligt godt tilbud, hvor både kvalitet og pris går "hånd i hånd". Der er også tænkt på den såkaldte børnesikring i en vis børne-højde, og vi glæder os over, at denne investering - som er ønsket af rigtig mange af andelshaverne - endelig bliver "sat i søen".

Lamelgardinets farve er smuk råhvid og matcher fint til øvrigt inventar i Fælleshusets lokale.

Vi håber, at denne nyinvestering falder i samtlige andelshaveres smag.

På Bestyrelsens vegne,

Gitte Franch, nr. 32

Tags:

bottom of page