top of page

Have- & Aktivitetsdag 2018


Kære alle.

Der er flere af andelshaverne, der efterlyser invitation til årets have- & aktivitetsdag. Vi vil naturligvis ikke skuffe nogen, så derfor iler vi med dette opslag.

Vi vil allerede nu opfordre til, at I sætter et STORT kryds i kalenderen ud for den 19. august 2018, kl. 10.00. Ud over den altid hyggelige havestemning & jeres gode humør, vil Bestyrelsen igen i år byde på en bid brød samt en øl/vand. Til børnene er der også is plus en anden lille overraskelse.

Af hensyn til indkøb er en egentlig tilmelding nødvendig, så tilmeld jer via tilmeldingsformularen her på hjemmesiden eller via linket der kommer i en særskilt invitation.

Det er 2 år siden, vi havde sidste havedag, så der vil i år være mange gode opgaver, vi sammen skal udføre, til glæde for vores dejlige område. Derfor håber vi på et rigtigt stort fremmøde i år - og alle i husstanden må meget gerne møde op.

Er der én eller to, som gerne vil hjælpe mig med indkøb, umiddelbart inden havedagen, så send mig gerne en mail. Denne opgave er efter først-til-mølle-princippet 😊 hold jer nu ikke tilbage.

Pbv. Gitte

bottom of page