top of page

NYT om Nabohjælp !


Kære alle.

I maj måned blev Nabohjælp ændret med både en ny version af app'en og så "flyttede de sammen" botrygt.dk.

Nabohjælps hjemmeside er flyttet over på botrygt.dk, så du har al information om forebyggelse af indbrud samlet det samme sted.

Selvom Nabohjælp er flyttet, er det stadig Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden som står bag Nabohjælp.

Efter 7 år og over 40.000 nye nabohjælpere hvert år så har Nabohjælp fået en ny, opdateret digital platform, så de fortsat kan tilbyde jer et gratis system til at forebygge indbrud - nu og i fremtiden.

Hent app'en på App Store eller Google PlayAppen. Den er gratis og skal bare hentes eller opdateres på din smartphone eller tablet. Når du logger ind første gang, skal du godkende privatlivspolitik, vilkår og bruge NemID. Alt sammen for din og de andre nabohjælperes trygheds skyld. Men det betyder også, at vi må vinke farvel til sms'er og log ind via hjemmesiden. Til gengæld er redskaberne på app'en videreudviklede, så de understøtter din Nabohjælp endnu bedre. App'en bygger på brugernes ønsker og på al den veldokumenterede viden, der ligger til grund for Nabohjælp.

bottom of page