top of page

Nyt fra Nabohjælp


Hej

Brrr... kulden og mørket kommer snigende, men det samme gør heldigvis en glædelig begivenhed: Efterårsferien! Hvis du er blandt de heldige, som kan se frem til en lille ferietur, så har vi et vigtigt spørgsmål til dig: Har du hentet Nabohjælps nye app? Hvis ja, så er det bare at melde ferien til dine betroede naboer.

Hvis nej, så kan du heldigvis nå det endnu. Og er du i tvivl om, hvordan du logger ind, har vi lavet en lille film til dig som du kan se på YouTube her

Efterårsferien er højsæson for indbrud. Derfor er det ekstra vigtigt, at der er nogen til at passe på dit hus, når det er alene hjemme. I Nabohjælps nye app er det nemt og sikkert at arrangere feriehjælp - og hvis du får brug for lidt hjælp til at logge ind, så se den lille film på YouTube linket her

Hvilket hus ville du vælge...

...hvis altså du var tyv? Brug de lyse timer, der er tilbage, til at gøre dit hus klar til mørket. Skab god belysning rundt om huset og klip hækkene godt ned - så er det sværere for tyven at få arbejdsro.

bottom of page