top of page

Politiet siger TAK for din indsats i 2019


Hej

Hvor har vi meget at være taknemmelige for. Vi kan se tilbage på et år med rekordlavt antal indbrud - faktisk det laveste antal i 35 år - og 120.000 nabohjælpere, som hentede vores nye app. Tak for jer! Det er nemlig jeres fortjeneste, at vi er nået så langt. Men med 25.000 indbrud om året er der stadig brug for jer. Og hele nabolaget skal med, hvis det skal være bedst muligt.

Få naboerne med på appen inden maj!

​​​​Nabohjælp overgik til app i foråret 2019. Flere end 120.000 er allerede kommet med på appen, men hvordan ser det ud i dit nabolag? Alle nabohjælpere, som ikke har logget ind på appen inden maj 2020, bliver slettet. Du kan være med til at bevare ordningen i dit nabolag ved at hjælpe dine naboer med at komme over på appen.

Politiet uddeler kage og krammere

Vi er ikke de eneste, som sætter pris på jeres indsats i 2019. Derfor var områdebetjentene Marie og Michael fra Nordsjællands Politi ude med det store takkekort til nogle af de aktive nabohjælpere i Farum. Og Marie og Michael har også noget, de gerne vil sige til dig. Kig med og se deres hilsen (klik her)

Hjælp dine naboer i gang med appen

Til maj sletter vi alle de nabohjælpere, som endnu ikke har logget ind på Nabohjælps app. Det gør vi af hensyn til persondataloven, men vi vil helst undgå at slette gode nabohjælpere, som bare ikke lige har fået logget ind på appen endnu.

Derfor har vi brug for din hjælp til at minde naboerne om, at de skal hente og logge ind på appen. Vi har lavet en lille folder til dig, som du kan printe og smide i postkasserne i dit nabolag. Du kan downloade den her.

bottom of page