top of page

Indbrud i Nivådal


Desværre kan jeg orientere om, at der lørdag, den 25.01.2020 i tidsrummet fra kl. 15-24, har været indbrud hos Vibeke & Ib Hocke, Nivådal nr. 75.

Parret var ikke hjemme i dette tidsrum, men havde gjort, hvad der var muligt - både med hensyn til belysning og sikring - i deres fravær. Umiddelbart efter, at parret var kommet hjem ved midnatstid, foretog de politianmeldelse, og politiet var inden for en halv time på stedet for at besigtige og optage rapport. Parret har orienteret naboere & genboere på vejen og har tillige meldt skaden til mig næste dags formiddag.

Der vil blive foretaget udbedring af den skadede vinduesramme under bygningsforsikringen. Vi kender ikke omfanget af udgiften herpå, på nuværende tidspunkt. Andelsboligforeningen har skiftet forsikringsselskab her pr. 01.12.2019, hvor der gælder en selvrisiko. Der er intet selskab i dagens Danmark, der opererer med kr. 0,- i selvrisiko.

Vinduet kan lukkes og således kontakter parret ikke eget indbo-forsikringsselskab, som almindeligvis skal stå for udgiften til afdækning. Sådan som jeg er informeret, er der ikke stjålet indbo.

Jeg vil gerne fremhæve, at vi alle i Andelsboligforeningen har været forskånet for indbrud i hele år 2019. Lad os sammen FORTSAT passe på hinanden (pas både på naboen, på genboen og på øvrige i bebyggelsen). Det lønner sig.

Ovennævnte linier er til Jeres orientering. Altid godt at vide, hvorvidt der er ubudne "gæster" i vores bebyggelse. Husk venligst på vores formand Ralphs Schäffers rundskrivelse til jer alle vedr. "råd om forebyggelse af indbrud". Gode råd, som er værd at efterleve!

Er der spørgsmål til ovennævnte, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg vil gøre mit bedste for besvarelse af spørgsmålene.

Hav en fantastisk dag, alle.

Jeg håber, at vi får et roligt år 2020 også f.s.v. angår ubudne "gæster". Godt nytår.

Med venlig hilsen og på bestyrelsens vegne:

Gitte Franch, nr. 32.

bottom of page