top of page

Nyt indbrud i vores nabolag i nat


Solvej 9, Niverød, 2990 Nivå fra vores nabolag har meldt et indbrud på Solvej på Nabohjælps app. Gå ind på appen for at læse advarslen og fortælle, hvis du har set noget.

I den kommende tid, må du gerne være ekstra opmærksom. Hvis du ser noget mistænkeligt eller hører om flere indbrud, opfordrer jeg dig til at advare nabolaget på Nabohjælp app, så vi sammen kan forebygge flere indbrud.

Del viden om det, som får dig til at undre dig

Det kan være svært at sige præcis, hvad der er mistænkeligt. Det kan være markeringer på postkasser, i indkørsler eller på fortovet. Det kan være folk der lusker rundt. Eller biler der cirkulerer. Alt det som stikker ud.

Log ind på Nabohjælps app og fortæl, hvad du ved. Husk også at ringe til 114, hvis du ser noget eller har oplysninger, der kan hjælpe politiet i forbindelse med indbruddet på Solvej.

Sig hej! Møder du en, du ikke kender, så start med en høflig henvendelse og øjenkontakt, så han eller hun ved, at du er opmærksom. En tyv bryder sig ikke om at blive set og senere genkendt, så et venligt spørgsmål kan gøre hele forskellen.

  • Nik og vink, så han eller hun ved, du er opmærksom

  • Spørg om du kan hjælpe med noget

  • Spørg hvem han eller hun søger

  • Start lidt løs snak om vejret eller noget andet

Få naboerne med i Nabohjælp

Hvis du har naboer, som endnu ikke er med i Nabohjælp, så fortæl dem og indbruddet og hvad de kan gøre. Måske vil de også være med i Nabohjælp?

bottom of page