top of page

Nyt fra YouSee


Nye nødvendige tiltag TDC NET og Nuuday følger regeringens anbefalinger nøje og tager nu yderligere forholdsregler for at begrænse smitten af COVID-19 blandt medarbejdere og i samfundet samtidig med, at vi sikrer opretholdelsen og den fortsatte drift af kritisk national infrastruktur og vores digitale tjenester.

Som en konsekvens heraf implementerer vi nu følgende nødvendige tiltag, som tager udgangspunkt i at teknikerbesøg hos kunder begrænses til et absolut minimum.

Helt konkret betyder det at vi fremadrettet:

  • Sætter alle opgraderinger i både net og anlæg til Docsis 3.1 i bero

  • Stopper for ændringer til Docsis 3.1 hos kunder - og vil først udføre disse senere.

Vi udfører fortsat fejlretninger på kunders forbindelser, men processen for fejlretninger er tilpasset, hvormed en fejlsøgning først starter udefra og al indledende kontakt med kunden sker telefonisk. Begge dele for at mindske teknikernes direkte kontakt med kunder.

  • Vi udfører fortsat GDS-installationer, dvs. installationer uden kundebesøg

  • Teknikere udfører pt. ikke nye installationer fx installation med teknikerbesøg på fiber, kobber og coax. Hvis opgaven er samfundskritisk og det ikke er muligt at udføre en GDS-installation, vil opgaven blive løst bedst mulig.

Hvad sker der med allerede bookede ordrer? Alle bookede installationer, dvs. ordrer med et teknikerbesøg hos en kunde, vil blive gennemgået og vurderet om den skal udføres. Hvis muligt vil ordren blive ændret til en GDS-installation eller udskydes til senere. Alle kunder, der har en booket installation kontaktes med en afklaring om den bookede ordrer udføres eller udskydes.

Ny guidelines, der gælder frem til 1. maj På grund af situationen vil det derfor ikke være muligt at booke nye installationer/ordrer før tidligst 1. maj - med mindre der er tale om samfundskritiske ordrer.

YouSee-butik er åben for kritiske henvendelser Mange af butikkerne er lukket, men jeres beboere og medlemmer kan fortsat ringe få hjælp. De kan også få udleveret tv-bokse og udstyr i de åbne butikker.

Sådan kommer I i kontakt med den lokale butik:

  • YouSee’s 16 butikker, der holder til i shopping centre holder lukket - hvis I skal i kontakt med dem så ring på 70 70 31 56

  • Den særlige telefonindgang er åben: Mandag til torsdag fra kl. 10.00 -17.30, fredag fra kl. 10.00-16.30 og lørdag fra kl. 10.00 - 13.00.

De øvrige butikker holder stadig åbent, og kan også kontaktes telefonisk på deres lokale butiksnummer.

Hold jer orienteret via yousee.dk/butik omkring åbningstider for den lokale YouSee-butik, inden I besøger den, da nogle butikker kan være midlertidigt lukket eller have særlige åbningstider.

Bemandingen i butikkerne er mindre end normalt, og vi beder jeres beboere og medlemmer derfor kun besøge butikken, hvis de har en kritisk henvendelse.

Ovenstående er de ekstra guidelines for nærværende, og vil blive opdateret, hvis situationen udvikler sig i den ene eller den anden retning.

Vi håber, I har forståelse for de forholdsregler, vi må tage på grund af situationen med Coronavirus.

Lidt ekstra til alle Bland Selv-kunder I øjeblikket er der mange aflyste sportsbegivenheder pga. COVID-19. Jeres beboere og medlemmer kan derfor have valgt Bland Selv-kanaler med fx sportsindhold, som de gerne vil vælge fra – men, der er låst pga. den almindelige 30 dages lås.

Vi har derfor valgt at låse alle kanaler op i Bland Selv. Og på den måde får Bland Selv-kunder mulighed for at blande andre kanaler end fx sportskanaler.

I Bland Selv kan man se at de valgte kanaler er låst op. Hvis der blandes en ny kanal, vil den/de nye valgte kanaler blive låst i 30 dage, helt som normalt. Denne ekstraordinære åbning af kanaler gælder kun til man har blandet nyt indhold.

Lige nu rammes mange kunder af phisingmails Phishing er svindlere, som forsøger at franarre fortrolige oplysninger eller penge fra internetbrugere. Det kan både være gennem mail (phishing) eller sms (kaldet smishing).

Beskederne ser ud, som om de kommer fra fx YouSee, en bank, et kreditkortselskab eller en kendt onlinebutik og indeholder ofte et link til en side, hvor man skal indtaste personlige oplysninger (f.eks. kreditkortnummer, CPR-nr., adgangskode, NemID m.m.).

Disse oplysninger bliver misbrugt af de it-kriminelle til identitetstyveri, til at få adgang til din bank, eller til fx at optage dyre kviklån i dit navn.

Tidligere var det lettere at genkende phishing mails, da de var skrevet på dårligt dansk. I dag er de it-kriminelle blevet mere professionelle, og det kan til tider være svært at spotte svindlerne. Men der er dog stadig kendetegn, der kan hjælpe til at identificere phishing.

På vores hjemmeside finder I guides til hvordan man både beskytter sig mod og opdager phishingmails.

I appen 'Mit digitale selvforsvar' kan I og jeres beboere og medlemmer se aktuelle eksempler på falske YouSee-mails, som er i omløb.

Alle tv-kunder får ekstra tv-kanaler i påsken Vi ser markant mere tv, efter at mange danskere er rykket hjem for at minimere spredningen af COVID-19.

I påsken åbner vi op for masser af nye tv-kanaler, som alle med en tv-pakke kan se fra 3. april til 17. april.

Vi er i en ekstraordinær situation, hvor det er relevant for alle danskere at kunne følge med i det daglige nyhedsflow. Derfor er ikke mindst live-tv vigtigt lige nu, og vi vil gerne gøre nyheder fra både Danmark og udlandet let tilgængelig for alle kunder, men også give endnu flere muligheder for at finde underholdning til hele familien hjemme i stuen.

Det betyder bl.a., at alle beboere og medlemmer vil få adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, NENT og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de kan fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene.

Jeres beboere og medlemmer får automatisk tilføjet de ekstra tv-kanaler, som også vil være tilgængelige via YouSee Tv & Film-appen og via tv.yousee.dk.

Bemærk, at en kanalsøgning kan være nødvendig for at se alle de nye kanaler på tv’et.

Ser man sin tv-pakke via en tv-boks, kan det være nødvendigt at genstarte tv-boksen ved at slukke og tænde for strømmen til boksen.

Har man en favoritliste på sit tv eller tv-boks, skal man ligeledes slå den fra for at finde de nye kanaler.

God fornøjelse – og pas godt på hinanden.

Vi vil gerne hjælpe, hvor vi kan Her er lidt af det, vi gør i denne ekstraordinære situation.

Frit valg mellem internet og tv til alle i foreningen YouSee Frit Valg er vores nye kollektive foreningsløsning.

Med YouSee Frit Valg får alle i foreningen valget om, de vil bruge et fast beløb over huslejen til enten internet eller en tv-pakke. Naturligvis er det også muligt at vælge begge produkter. Uanset, hvad der vælges, vil I med YouSee Frit Valg tilbyde rigtig stærke foreningspriser med både tv og særligt på internet.

Internet op til 300 Mbit og tv-boks indeholdt i tv-pakken Med YouSee Frit Valg vælger hver husstand et grundprodukt med enten internet eller tv, som betales via huslejen. Herfra kan man individuelt vælge om man ønsker en højere internethastighed og mere tv-indhold. Der er f.eks. Bland Selv-pakker med mulighed for at vælge mellem 10, 20 og 36 point til at blande tv-kanaler og streamingtjenester.

Foreningsfordele Jeres forening har mulighed for at få en foreningsaftale med YouSee Frit Valg. Vi vil derfor gerne fortælle jer mere om løsningen sammen med et tilbud for jeres bestyrelse. Vi tager også gerne en snak om de foreningsfordele, som aftalen giver jer, og som I frit kan benytte i jeres foreningsarbejde. Det er bl.a. YouSee Selvbetjening, der vil give jer en nemmere og hurtigere administration. I kan læse mere om YouSee Frit Valg via nedenstående link, og er velkomne til allerede i dag at kontakte YouSee Foreningssalg på 70 70 47 17 eller via e-mail: salgoest@yousee.dk. Læs mere om YouSee Frit Valg

DRTV indeholder hele DR’s streamingunivers I dag kommer vi med endnu en god nyhed til jeres beboere og medlemmer. Nu bliver det nemmere at gå på opdagelse i DRTVs store arkiv med tusindvis af programmer og serier. DRTV er nemlig flyttet ind i vores tv-univers. Det betyder, at tv-kunder med en tv-boks eller en tv-pakke ud over Grundpakken kan gå på opdagelse i DRTVs store arkiv på alle YouSee’s platforme, lige når det passer dem bedst. Danskerne bruger i stadig højere grad streamingtjenester, når de skal underholdes, og DRTV er ifølge ny undersøgelse fra YouGov danskernes foretrukne streamingtjeneste. Hvordan finder jeg DRTV? DRTV findes under menupunktet Kanaler på tv-boksen, i YouSee Tv & Film-appen eller via tv.yousee.dk.

Bemærk! Har en beboer eller medlem en Grundpakke, skal de have en tv-boks for at se DRTV

Om DRTV DRTV indeholder hele DR’s streamingunivers, herunder DR, DR2 og Ramasjang, og er nu hjemsted for kanalerne DR2+, DR3 og DR Ultra. På DRTV finder man både danske og internationale serier, børneunderholdning, ungdomsserier og et gigantisk udvalg af DR's populære produktioner, herunder hele DRTV’s store arkiv med tusindvis af programmer. Se mere om DRTV Venlig hilsenYouSee

Tags:

bottom of page