top of page

Nyt fra YouSee


Tv-pakker viser nu igen det valgte indhold Alle kunder med en tv-pakke fik hen over påsken adgang til at se masser af nye tv-kanaler. Fra i dag mandag den 20. april går vi i gang med at ændre tilbage til kundens normale tv-pakke. De ekstra tilføjet tv-kanaler vil automatisk blive fjernet. Ved åbning af ekstra tv-indhold fik jeres beboere og medlemmer adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, NENT og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de kunne fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene.

Alle ekstra kanaler, som kunderne har kunne hygge sig med, er Bland Selv-kanaler. Savner jeres medlemmer og beboere derfor en eller flere kanaler i deres nuværende tv-pakke, kan en Bland Selv-pakke være en mulig løsning. Vi håber, I og jeres medlemmer/beboere har været glade for de ekstra tv-kanaler.

YouSee-butikker er igen klar til at hjælpe med normale henvendelser Tidligere har vi meldt ud, at der var begrænsninger for antal kunder, vi kunne lukke ind i vores butikker og at det primært kun var ved kritiske henvendelser de skulle henvende sig.

Nu er vi igen klar til at hjælpe med alle henvendelser, men opretholder dog fortsat de nødvendige forholdsregler for at minimere smitterisici blandt vores medarbejdere og i samfundet.

Det betyder: Vi går væk fra at kun håndtere kritiske henvendelser og tilbyder nu også hjælp til almindelige henvendelser. Der vil dog være følgende forholdsregler:

  • Max. 10 kunder i butikken – afhængig af butik størrelse og antal medarbejdere i butikken

  • YouSee-butikker i landets storcentre vil fortsat være lukket.

Fri data til alle med YouSee Mobil Vi er glade for, at mange af jeres beboere og medlemmer har et abonnement med YouSee Mobil hos os.

Derfor får alle med et mobilabonnement fra YouSee fri data på mobilen hele sommeren, så de kan surfe og streame løs i Danmark fra 1. maj og helt frem til 30. september 2020.

Alle mobilkunder med data inkluderet i deres mobilabonnement vil modtage en sms om, at de vil have fri data til brug i Danmark. Fri data koster ikke ekstra, og ordningen igangsættes og ophører automatisk uden, at man skal foretage sig noget. Der er en øvre grænse på forbrug af data på 1.000 GB per måned. Det svarer til, at man kan se film i HD på Netflix i 1.000 timer.

Vi har lavet en oversigt over, hvor meget data man bruger på de forskellige apps og tjenester på nettet. Læs mere yousee.dk Med fri data kan jeres beboere/medlemmer derfor gå amok med at surfe på nettet, streame film og serier, høre musik, lytte til lydbøger og tage deres tv med på farten. Og selvfølgelig på Danmarks bedste mobilnetværk – nemlig TDC NETs – som for 5. år i træk er målt af Teknologisk Institut til at være Danmarks bedste. Det betyder, at alle med YouSee Mobil på landsplan har hele 18% hurtigere download og 29% hurtigere upload hastigheder end på andre mobilnetværk.

YouSee Mobil - med 5G Vi samarbejder med TDC NET, som står bag Danmarks bedste 4G mobilnetværk, og de er i fuld gang med at bygge et 5G mobilnetværk til hele Danmark. Og vi glæder os til at give jer 5G oplevelsen, når mobilnetværket er klar. Læs mere om 5G

Fantastisk underholdning fra Nordisk Film 1. maj åbner vi døren til et nyt, spændende samarbejde med Nordisk Film, hvor vi støtter dansk filmproduktion. Samtidig får alle med tv fra YouSee som de første i Danmark fri adgang til at streame en række af Nordisk Films store danske film – og flere internationale storfilm – kort tid efter de er vist i biografen. Fra i dag kan jeres beboere og medlemmer se action-thrilleren ’Angel has fallen’ og gyserdramaet ’Midsommar’ og senere på året kan de blandt andet glæde sig til ’Klovn – The Final’ og ’Knives Out’. Filmene kan streames via tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk.*

*Enkelte foreninger med eget sammensat tv-udbud, har ikke adgang til Film og Serier, og kan dermed ikke streame filmene. Læs om alt det, I får med tv fra os

Underholdning til de yngste på Ekstrakanalen

Med tv fra YouSee får jeres beboere/medlemmer altid masser af ekstra underholdning. Fx får de hver måned på Ekstrakanalen en smagsprøve på en af de mange tv-kanaler, de kan få hos os. I maj byder vi på underholdning til de yngste, når vi blænder op for Disney Junior. Her kan man bl.a. møde ’Pyjamasheltene’, vennerne fra ’Mickeys klubhus’, ’Vampirina’ og ’Løvernes garde’. Og mange andre kendte og elskede Disney-figurer. Ekstrakanalen er på kanalplads 55 med en fast tv-pakke. Hvis man har en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads. TV 2 News sendes ikke længere på Eventkanalen TV 2 News har i en periode kunne ses på Eventkanalen. Denne ekstra mulighed stoppede pr. 30. april. Kanalen findes som Bland Selv-kanal. Savner man kanalen i sin nuværende tv-pakke, kan en Bland Selv-pakke være en mulig løsning. Vi håber, I og jeres medlemmer/beboere har været glade for TV 2 News på Eventkanalen. Læs mere om Ekstrakanalen Venlig hilsen YouSee

Tags:

bottom of page