top of page

Nyt fra YouSee


Nu er TV 2 PLAY i Bland Selv Fra i dag kan jeres beboere og medlemmer blande den populær streamingtjeneste TV 2 PLAY i deres Bland Selv-pakke. Med TV 2 PLAY følger alle TV 2-kanaler med breaking news, sport i verdensklasse, inspirerende livsstilsprogrammer og knivskarp comedy, som kan ses, når og hvor man vil. Streamingtjenesten giver også adgang til TV 2 PLAY-appen med et stort arkiv, alle TV 2s kanaler og en masse ekstra underholdning – helt uden reklamer. Læs mere om TV 2 PLAY

Nye mobilabonnementer hos os Vi har lanceret nye mobilabonnementer, der tilbyder endnu skarpere priser og mere data. Alle abonnementer er nu inkl. Roaming World, så udover 36 lande i Europa kan du også tage mobilen med til Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Færøerne, Australien, New Zealand, Kina, Singapore, Hong Kong, Malaysia og Japan - altså 48 lande. Og som noget nyt er de tre største abonnementer klar til 5G. Med en 5G-telefon, er man altså med, så snart vi åbner for det nye 5G-mobilnet. Se de nye mobilabonnementer

Fri data til alle med YouSee Mobil Med et mobilabonnement hos os er der adgang til YouSee Musik med over 65 mio. musiknumre på mobil, tablet og pc uden det koster ekstra. Og med fri data på mobilen i Danmark til alle med YouSee Mobil frem til den 30. september i år, kan man trygt gå data-amok og nyde, at man ikke behøver wi-fi for at streame film og serier, se live-sport, game med vennerne, lytte til musik og lydbøger – og alt, hvad man ellers får tiden til at gå med online. Det hele sker på TDC NET's mobilnetværk, der for 5. år i træk er blevet målt som Danmarks bedste af Teknologisk Institut. Læs mere om fri data

bottom of page