top of page

Generalforsamling m.m.

Kære andelshavere


Det har virkeligt været en underlig tid, hvor vi alle var stærkt afhængige af Covid-19 som medførte, at vi måtte udsætte generalforsamlingerne for 2019 og 2020, samt de planlagte aktiviteter som sommerfest, havearbejde og ikke mindst jubilæumsfesten for foreningens 25 års stiftelse, som nøjagtig var den 18.april 1996.


Da vi formoder, at de fleste af vore beboere er blevet vaccineret ved udgangen af sommeren 2021, mener vi, at september måned 21 er det rette tidspunkt til at afholde generalforsamlingerne for begge regnskabsår 19/20

TORSDAG DEN 16. SEPTEMBER 2021 KL. 19.00


Så husk venligst at sætte et stort X i kalenderen på denne dagVi vil selvfølgelig som det fremgår af vores vedtægter indkalde til generalforsamlingen med det fornødne varsel og samtidig lægge regnskabet for 2020 på vores hjemmeside.


Vi gør opmærksom på, at det efter loven er nødvendigt at begge regnskabsår skal afholdes hver for sig og afstemmes separat, selvom det sker samme aften.

Da vi virkeligt har en manko i samvær og samtidig har fået flere nye beboere, har bestyrelsen den ide, at vi i stedet for sommerfesten kunne afholde et arrangement i fælleshuset i løbet af oktober 21. Er der stemning herfor, og har nogen en god ide om, hvordan denne kan afholdes og arrangeres, hører vi gerne herom hurtigst muligt. Vores jubilæumsfest har vi tænkt at udsætte til 2022, så vi på den kommende generalforsamling kan få nogle gode forslag til afholdelse af denne.

Endvidere arbejder Rune på at arrangere en havedag i løbet af eftersommeren.


Vores dejlige fælleshus bliver alt for lidt brugt, og udearealet ser forfærdeligt ud. En nabo til fælleshuset har foreslået, at vi fjerner de grimme søsten, der ligger omkring huset og erstatter disse med fliser. Vi er ved at undersøge prisen for dette arbejde.

Har nogle gode ideer om hvordan vi bedre kan udnytte fælleshuset, hører bestyrelsen gerne derom


Vi ønsker alle en god Covid-19 fri sommer, og glæder os til at få nogle gode forslag til brugen af fælleshuset.
Med venlig hilsen

Pbv

Ralph

Comentarios


bottom of page