top of page

Nye medlemmer til arbejdsgruppen vedr. Nivådalmiddage

Kære alle beboere i Nivådal 1 og 2

Denne mail er en orientering omkring hvad der sker med Nivådalmiddagene, fordi vi jo meldte ud at fra april måned ville der igen inviteres til Nivådalmiddag.

Kort fortalt var vi fem der overtog faklen ved receptionen d 29 august hvor bl. a Vibeke Brix og to andre trak sig efter mange år at have været fundamentet for Nivådalmiddagen.

Derefter har der været afholdt een middag i november og så lagde corona alt socialt samvær ned igen.

På nuværende tidspunkt er vi 2 tilbage i gruppen. Grundet alder og andre omstændigheder er der tre der har trukket sig og det er fuldt forståeligt, men Karina og jeg kan ikke løfte den opgave det er på skift at deltage til middagen og stå for at få arrangeret næste middag.

Jeg vil stadig gerne tage imod tilmelding og betaling.

Udover at få flere med i gruppen har vi talt om, om der stadig er det samme behov for Nivådalmiddagene.

Der har de sidste gange været ca 15-20 beboere ud af 80 andele. Er tiden løbet fra ideen med Nivådalmiddagene fordi beboerne bliver ældre og de nye beboere ikke har det samme behov?

Skal middagene bestå, kræver det opbakning i form af deltagelse og at der er nogle der melder sig til at stå for indkøb af mad og afhentning af maden. Det kræver en bil. Der skal være nogle der står for borddækning og oprydning og vask af duge.

Vi håber, der er nogle der vil deltage så disse middage vil bestå. Det er en god mulighed for at lære hinanden at kende.


Hvis du/ i har lyst til at være med i gruppen så kontakt os.

Mvh Karina Nivådal 65

Gitte Nivådal 2

Tags:

Comments


bottom of page