top of page

Nyt fra YouSee og info om fibernet


Kære beboere


TDC NET A/S har pr mail udsendt en ny information om fremdriften i arbejdet med etablering af fibernettet.

Det er ca. 1 måned siden den seneste information fra TDC NET A/S, og eneste ændring er stort set kun, at man forventer at blive yderligere 1 måned forsinket til nu juli 2021. Informationsmailen er lige som sidst enslydende for alle beboere i vor forening, men hvis enkelte beboere ikke måtte have modtaget henvendelsen fra TDC NET, er her som eksempel vedhæftet den, som Nanna har modtaget.


Siden sidst er der bl.a. foretaget græssåning på de berørte arealer, og det fysiske arbejde i vort område burde stort set være afsluttet bortset fra enkelte steder, hvor fibernettet videreføres til naboområderne Nivå Park og Nivåvænge.

Inden længe vil bestyrelsen for god ordens skyld få foretaget en udvendig gennemgang af alle vore arealer for kontrol af det udførte arbejde. Tidspunkt for gennemgangen vil snarest blive meddelt.


Bilag: Brev fra TDC NET til Nivådal 67 herunder:


Gmail - Vi er desværre forsinket i dit o
.
Download • 145KB

YouSee har pr. 2. juni 2021 ændret fordelskonceptet YouSee More. Informationen kan læses i sin helhed ved at klikke her. Heri er endvidere omtalt, at man med YouSee TV &app; Film-appen på mobil eller tablet kan få adgang til sin egen tv-pakke overalt, bl.a. for at se de fodboldkampe, der sendes i den nærmeste tid.


Med venlig hilsen

Jess Krarup

コメント


bottom of page