top of page

Seneste nyt om fibernet-arbejdet


Kære alle beboere


Vedr.: Information om forventet arbejdsforløb for etablering af fibernet


På basis af oplevelserne fra de første par dage, hvor arbejdet med etableringen af fibernettet har været i gang samt et foreløbigt svar fra TDC NET, er her en foreløbig information om det forventede forløb frem til tidspunktet, hvor det fysiske arbejde i og omkring vore boliger er afsluttet.Vi kan forvente, at få besøg i 3 omgange:


  1. Her graves op uden for hækken og inde ved facaden, hvorefter der skydes et trækrør igennem. Der afsluttes med jordtilfyldning og retablering af terræn inclusive eventuel flisebelægning ved facaden. Det er dette arbejde, der allerede er udført for boligerne i nr. 65-77.

  2. Her blæses selve fiberkablet igennem trækrøret

  3. Fiberkablet tilsluttes i den udvendige boks på facaden Uden for vore hække vil etableringen af selv hovedfibernettet foregå med tilhørende opgravning, nedlægning, tilkobling til fiberkablerne ind til vore boliger samt retablering af terræn.


Tidspunkt for ovennævnte punkt 2 og 3 er usikkert, men oplyst at være afhængig af corona-situationen. På nuværende tidspunkt er TDC NET’s bedste bud på færdigmelding i vort område slutningen af maj.


Med venlig hilsen A/B Nivådal II

Pbv Jess Krarup

Tags:

Comments


bottom of page