top of page

Tilbud om transportrådgivning

Kære boligforening,


Jeg kontakter jer, fordi Plan-, Miljø- & Klimaudvalget den 10. maj besluttede, at borgere i Nivå skal have tilbud om gratis transportrådgivning til hjælp for en grønnere transport.


Beboere kan nu tilmelde sig Fredensborg Kommunes rådgivningsordning. Ved at dele vores tilbud kan I som boligforening hjælpe jeres beboere, som f.eks. overvejer at købe en elbil.


Derfor håber jeg, at I vil dele vores tilbud med beboerne i foreningen. Se mere om tilmelding nedenfor:


Få gratis hjælp til grønnere transport


Skal din næste bil være en elbil? Vil du gerne cykle mere? Har Corona ændret dit transportbehov i hverdagen og i ferierne?


Få gratis transportrådgivning. Meld dig til Fredensborg Kommunes store testforsøg for familier i Nivå, der vil prøve et grønt alternativ til bil. Vores rådgiver fra Transition kontakter dig for at aftale en samtale om dine transportbehov over telefonen eller hos dig. Bagefter får du en rapport over din husstands transport med forslag til grønne alternativer. Efterfølgende har du mulighed for afprøve en elcykel eller en ladcykel, for at se om det er noget for dig.Rådgivningen er specielt til familier i Nivå som en støtte til planlægningen og ombygningen af Nivå Bymidte. Projektet er en del af det dansk-svenske samarbejde ”Mobilitet på Tværs” og er støttet af eu-programmet Interreg ØKS.


Webinar om opladning til boligforeninger


Til slut vil jeg også nævne, at elbilforeningen afholder et webinar d. 1. september 2021 om hvordan man tackler opsætning af ladeinfrastruktur til elbiler i boligforeninger. Hør mere om hvilke ladeløsninger der findes på markedet, hvilke udfordringer man kan løbe ind i og få gode råd til beslutningsprocessen i foreningen. Hvis det har interesse for jeres forening, sker tilmelding her.


Venlige hilsner

Hanne Collin Eriksen

Grøn mobilitets medarbejderCenter for Byudvikling Miljø og Erhverv


hace@fredensborg.dk | Direkte: +4572565133

EAN:5798008359095 | Mobil: +4530354835


Fredensborg Kommune

Egevangen 3B | 2980 Kokkedal

www.fredensborg.dk

Tags:

Comments


bottom of page