top of page

Vedr. Fælleshuset

Kære beboere


Da coronaen ramte os, stoppede brugen af fælleshuset også. Nu nærmer vi os langsomt til mere normale tilstande, og det gælder også for anvendelsen af fælleshuset.


Der har været mulighed for at byde ind på anvendelsen af fælleshuset i juleperioden, og der var heldigvis ikke brug for lodtrækning, for der var kun et ønske vedrørende en af de tre julehelligdage, der dermed alle tre nu er låst.


Der er et praktisk og presserende problem vedrørende fælleshuset, mere præcist vedrørende de opstillede affaldscontainere. De er udelukkende til brug for de beboere, der låner fælleshuset til fest m.v. Fester genererer erfaringsmæssigt større mængder af affald, så derfor er det godt, at fælleshuset har egne affaldscontainere.


Desværre har det vist sig, at der er andre end fælleshusets brugere, der anvender disse containere. I øjeblikket er f.eks. de to containere for papaffald og for metalaffald fyldt op, uden fælleshuset har været i brug. Det stiller den af vore beboere, der skal afholde fest i fælleshuset i en umulig situation, så tænk venligst på det og undlad

fremadrettet helt at benytte fælleshusets affaldscontainere.


Med venlig hilsen

Jess Krarup
Tags:

Comments


bottom of page